Over ons

Wie ben ik

Laat mij mezelf voorstellen, ik ben Filip Verheecke, eigenaar van Kapsalon Krea F. Ik  startte mijn eigen zaak in 1987 vol ambitie nadat ik ervaring had opgedaan in een inspirerend kapsalon met passievolle en gedreven kappers, zij brachten mij de liefde voor het vak bij. Door hen leerde ik London kennen als toonaangevende modestad van de haarmode waar je ook terecht kon om de beste kniptechnieken aan te leren in kappersscholen van befaamde kappers zoals van Vidal Sassoon. Ik ben er jaren opleidingen gaan volgen in verschillende kapersscholen. Tegenwoordig hoef ik niet meer naar Londen af te reizen daar de opleidingen in BelgiĆ« van een zeer hoog niveau geworden zijn en door gedreven leraren gegeven. 

Met mijn kniptechniek gebaseerd op de engelse precisie kniptechniek sta ik voor een sterke snit die u zo een wekenlang goed handelbaar kapsel garandeert, een perfecte afwerking hoort daar natuurlijk ook bij. 

De slogan van Kapsalon Krea F is ” Classy haircuts en natural colours” 

Ik geef u ook graag het nodige advies voor een aangepast kleur of techniek, verwacht stijlvolle en natuurlijke kleuren. De verzorging van uw haar is van zeer groot belang bij ieder kappersbezoek, en dit gebeurt aan all-in tarieven.

Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen voor een mooie kapbeurt maar vergeet zeker geen afspraak te maken want mooi werk vraagt de nodige tijd.